KBO Nijmegen

KBO: actief en veelzijdig in Nijmegen!

Meer weten en/of  lid worden?

Aanmelden als lid is mogelijk door het sturen van uw email naar kbo.nijmegen@gmail.com met het verzoek om lid te worden,

u ontvangt dan een aanmeldingdformulier om invullen en te retourneren via email of per post.

KBO Nijmegen heeft een veelzijdig, kleurrijk aanbod van activiteiten. De afdeling kiest voor een brede benadering en belangenbehartiging van haar leden, samen met andere organisaties wordt geijverd voor behoud koopkracht en geadviseerd over welzijn, wonen en veiligheid. Ook de KBO-PCOB werkt samen met maatschappelijke en commerciële organisaties. Maar we zijn niets zonder de inzet van vele vrijwilligers. Vrijwilligers dragen een aardig steentje bij aan het realiseren van onze doelstellingen.

Als KBO lid kunt u deelnemen aan een groot aantal activiteiten die worden georganiseerd door lokale KBO comite’s of door KBO-PCOB; zie website: www.kbo-pcob.nl, www.kbogelderland.nl, www.kbo-nijmegen.nl.

• Tien keer per jaar ontvangt u het ledenmagazine KBO-PCOB magazine.
  • Via KBO-PCOB voordeel.nl kunt u profiteren van diverse voordelige aanbiedingen.
  • U kunt profiteren van een aantrekkelijke korting op een zorgverzekeringspolis.
  • Hulp bij het invullen van uw belastingformulieren, via Sterker.
  • Fixe korting op uw energie rekening.
  • U kunt gebruik maken van de KBO-PCOB Ledenservice.
  • U betaalt een contributiebedrag per jaar van 27,50 euro per persoon, of 50,- euro 2 leden op een adres.
  • Iban/bankrekening: NL28 RABO 0181 9240 21

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met het secretariaat;

(telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur,tel. 024-3774685) of per e-mail: kbo.nijmegen@gmail.com

u kunt dit formulier uitprinten en invullen. Na ondertekenijng gaarne terug mailen of sturen.