KBO Nijmegen

Contactpersoon; Gijs van Middendorp,

Telefoon: 024-378 02 78,

E-mail: gijsvanm@kpnmail.nl

De activiteiten worden gehouden in het wijkcentrum de Schalmei,                  Symfoniestraat 204, tel. 024-3772460

Beste leden,

Op woensdag 23 februari  heeft het KBO-wijkcomité Neerbosch-Oost voor de leden de eerste bingo in het nieuwe jaar gehouden. Door de destijds geldende coronamaatregelen was het aantal toegestane deelnemers  beperkt tot maximaal 50, vanwege o.a. de anderhalve meter maatregel. We hopen dat dit de laatste keer is en dat we ons de bingo van 23 maart wat vrijer kunnen bewegen.

We spelen dan 5 rondes bingo met niet alleen cadeaubonnen, maar ook met andere leuke prijzen vanwege de aanstaande Pasen. Het begint om 14 uur; zaal open 13.15 uur in het wijkcentrum De Schalmei, Symfoniestraat 204 en duurt ongeveer tot 16.30 uur.

Kosten €8 p.p.; koffie/thee en één consumptie en een paar koude hapjes inbegrepen en deelname aan 5 rondes bingo.

De volgende bingo is gepland op woensdag 25 mei, let op de flyer in de wijk!